Краса 

Безпечне відбілювання зубів

Часто стоматологічні клініки пропонують процедуру відбілювання зубів. Що за цим ховається і чи можна вибілювати зуби взагалі?

Стоматологи стверджують, що відбілювати зуби можна і потрібно. Адже після такої процедури, для підтримки отриманого ефекту, пацієнтові доводиться ретельніше доглядати за зубами, а це завжди корисно для їхнього здоров’я.

Основні «винуватці» потемніння зубів – це чай, кава, продукти, що містять харчові барвники, кола і нікотин. Важливу роль відіграють і вікові зміни у структурі зубної емалі – з віком зуби схильні до придбання жовтого відтінку. Засоби, застосовувані в косметичній стоматології сьогодні, гарантують безпечне відбілювання зубів. У деяких випадках стоматологи рекомендують провести процедуру відбілювання зубів, як засіб профілактики інших захворювань.

Сьогодні, для відбілювання зубів, стоматологія пропонує безліч різних способів і засобів. Це може бути лазерне відбілювання зубів або відбілювання із застосуванням спеціальних гелів. У клініці Вам запропонують безпечне відбілювання зубів із застосуванням перекису водню або перекису карбаміду. Звичайно, зараз широко рекламується і застосовується домашнє відбілювання зубів. Доступних і ефективних засобів для цього існує достатньо, це і вибілюючі зубні пасти, і перевірені роками народні засоби. Але все ж, більш ефективне і безпечне відбілювання зубів, вам запропонують в стоматологічній клініці. Кваліфікований спеціаліст, застосовуючи більш високі концентрації відбілюючих засобів, за один сеанс зможе добитися таких результатів, для яких у домашніх умовах довелося б провести 8-10 процедур, витративши на кожну не менше години.

На щастя, давно вже минули ті часи, коли потрібно було заздалегідь брати талончик до стоматолога і годинами висиджувати в черзі, щоб потрапити на прийом до фахівця. Нині працює багато стоматологій, пропонуючи будь-яку стоматологічну допомогу, у тому числі і відбілювання зубів. Тепер не потрібно терпіти гостру зубну біль і чекати до ранку, поки відкриється стоматологічна клініка і з’явиться можливість звернутися до лікаря.

Лікарську допомогу можна отримати в будь-який час доби. Перелік послуг таких клінік досить широкий. Тут пацієнту запропонують екстренну допомогу та проведуть лікування зубів в будь-який зручний для пацієнта час. У цілодобової клініці можна скористатися послугами кваліфікованих спеціалістів – терапевта, пародонтолога, хірурга, ортопеда, ортодонта, провести відбілювання та імплантацію зубів.

Джерело wumensblog.ru

Читайте схожі статті:

Leave a Comment